onsdag 30. januar 2008

I den fine hvite sand, sitter vesle luddemann...Joda han har bukse på,
og er søt fra topp til tå.

Buksen er sydd av en lakenpose med krepp.
Smekken er sydd av et "siste liten funn" på et loppemarked.
Vår erfaring er at det er lett å finne godbiter, også rett før stengetid. Jeg kjøpte en strikkemaskin en gang. Det var like før den gikk i søpla. Den var ubrukt. Problemet nå er at jeg egentlig ikke er så flink å strikke, hverken på maskin eller på pinner.
Har dere funnet noe lekkert rett før stengetid?

9 kommentarer:

mie sa...

Dette bildet fikk meg til å tenke! I sommer trålte jeg alle butikker etter tynne, tynne bomullsstoffer som min datter kunne ha på seg på stranden. Hun blir fort solbrent på skuldrene, så jeg lette etter en løs og ledig bluse med lange ermer. No luck! Jeg endte opp med å kjøpe en sånn solfaktordrakt. Funka bra på stranda, men ikke andre steder! Den buksa denne gutten har på seg vil jeg ha! I litt større størrelse da.... Kommer dere til å lage det til sommeren? Og bluser i tynt stoff? Gjerne uten knapper, bare med strikk, så blir ting fort og lettvint!

Anonym sa...

Tynne bomullsbukser med strikk oppe og nede kommer vi helt sikkert til å lage til sommeren! De er så enkle og anvendelige, og likevel fine og luddete. De kan brukes som de er, under kjoler, som pysj..
Takk for lure tips til hva vi kan sy! Vi skal fundere litt over dette med bluser og skjorter.

Anonym sa...

En gang kjøpte jeg rett før stengetid: En kjøkkenbenk, 10 Norgesglass, en brødrister, blenderglass til en Kenwoodmaskin, selskinnssko, skidress og en fantastisk kåpe i posesalg til tils. kr 10,- . Det meste av dette var virkelige skatter. En liten hake var at loppemarkedet var på en skole i bunnen av en hoppbakke, og skattene skulle bæres opp 845 trappetrinn til huset jeg bodde i i toppen av bakken..

Anonym sa...

Veldig imponerende, men hvordan fikk du kjøkkenbenken oppi posen?

Anonym sa...

Du fikk ikke hoppbakken med på kjøpet da?

Anonym sa...

Hehe. Benken var hjemmelaget i massiv eik. Veldig fin og veldig tung. Men ålreit da, den måtte bæres ved siden av posen. Ellers var det et raust korps, for posesalget var søppelsekkbasert. Hoppbakken var ikke så attraktiv, kristine. Skulle jeg kjøpt den til deg?

Anonym sa...

Det skulle du, jeg har jo i lengre tid vært på utkikk etter en hoppbakke.

Anonym sa...

Jeg har i de siste dagene fundert på hvordan det er å bo i bunnen av en hoppbakke..

Anonym sa...

V�tt hvis man bor i bunnen av Holmenkollen.. Ellers er det vel omtrent som � bo i Fjellsiden i Bergen? Veldig bratt hage, og med svevende objekter over hustaket..