tirsdag 29. januar 2008

Klær for barn


Dette er ikke barnearbeid, men en ivrig liten Luddeklærassistent som har klare meninger om hvilke Luddeklær han liker best. Han er ikke i tvil om at rosa og lilla er de fineste fargene, noe som er en artig utfordring for Luddemammaen hans. Forsøker meg herved med en liten leserundersøkelse: Hva er ditt barns favorittfarger?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Min sønn elsker lys rosa! Han satte oss på prøve da han i skolbutikken insisterte på rosa gummistøvler med feer på. Den dagen var det ingen andre støvler enn disse som passet. Vi satte (mot alle prinsipp)foten ned. Han kunne ikke forstå hvorfor ("mamma den passet jo helt fint, og jeg VIL ha den") Hun som jobbet i butikken fortalte at det var veldig vanlig.
Nå er det snart karneval og hans drøm ville være å være rosa fe;)

Anonym sa...

Min 5 år gamle jente elsker rosa. Når vi spør, så er det rosa, rosa, rosa. Men liv og lære henger ikke helt sammen, for favorittplaggene hennes har som regel vært gule - faktsik ALDRI rosa. Så jeg har ikke tatt vare på et eneste rosa plagg jeg. Men det er jo bare så alt for sjeldent at vi finner noen gule ting i butikkene. Heldigvis er hun glad i lilla også, da gjerne mørk.
Men - dere må sy noen kjoler i str 5 år også!! Vet om ei som kommer til å se helt nydelig ut i gul sommerkjole!

Mie-mor

Anonym sa...

Jeg ble så glad når du skriver dette om gult, fordi vi har veldig mye vakkert gult stoff.

Luddeklær sa...

Luddekjoler str 5 år is coming up.... Du er ikke den eneste som har spurt. Følg med på EnGulKnapp!