onsdag 30. januar 2008

Min bestefars forklevest


For en skatt fra familiealbumet! Min bestefar Lollo med sin mor på 20-tallet. I en ekte forklevest. For gutt. Det historiske suset er hørbart når jeg kler min egen lille sønn i en Luddeforklevest. Forsøksvis. Men med større selvtillit. Dette er blitt gjort før! Av min egen oldemor! Er det noen andre som kunne tenke seg en slik søt vest til en liten gutt?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så kult Stine! Det mønsteret vi har til forklene str 2-4 år, het faktisk "gutteforkle fra 1912", så dette var nok en helt vanlig modell for gutter på den tiden.

Anonym sa...

Et godt argument når det smiles og nikkes megetsigende g hviskes; de ville nok helst hatt en pike..

Anonym sa...

ÅÅÅÅ... fantastisk! Nå vil jeg også kikke i gamle album.

Anonym sa...

Idag var jeg inne i en butikk som selger Polarn og Pyret, herlige klær som dere vet. De hadde akkurat hengt ut et stativ med vårens nyheter, og hva annet hengte der enn;- forklekjoler! De kommer etter dere, har noen hvisket dem i øret om Luddeklær?

Anonym sa...

Vi er trendsettere!