mandag 14. januar 2008

Min fineste snekkerbukse


Snekkerbuksa med eplet på syns jeg er det fineste jeg har laget av Luddeklær. Det var egentlig meningen å gi den bort i julegave, men jeg klarte det ikke. Jeg har tenkt på å låne den bort, men tja. Tenk om jeg ikke får den tilbake. Eller at det kommer tran på den. Jeg ryddet den bort en dag vi skulle ha gjester. Det var rett før jul og alt var litt kaotisk. Etterpå fant jeg den ikke. Jeg endevendte huset. Jeg engasjerte min mann i søket. Buksa ble bare finere og finere. Jeg erklærte unntakstilstand inntil buksa var funnet, men det resulterte bare i at vi nesten ikke rakk toget til Oslo. Ingen bukse. Til slutt fant jeg den i en pose som jeg skulle kaste. Poser er farlige. Legg ALDRI noe verdifullt i en pose.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er ofte inne og ser hva dere lager. Dette var litt av et blikkfang. Artig å se hvor forskjellige klærne er, selv om modellene er ganse like. Håper snekkerbuksa har kommet til nytte.

Luddeklær sa...

Hei Hanne! Så koselig det er å få kommentarer på bildene! Du sier at klærne blir veldig forskjellige. Jeg tror det er fordi hver av oss legger så mye av seg i det vi lager. Derfor er det så gøy å sy - og å bruke klærne etterpå. Snekkerbuksa brukes flittig, takk som spør! Den kan lånes, men skal da ikke returners i plastpose... Hilsen Luddestine