tirsdag 5. februar 2008

Fillerye vs Luddeklær?


Skjebnen til dette dynetrekket skulle være å bli til fillerye. Ikke så værst, tenker du, både gjenbruk og husflid. Mange like fine dynetrekk ender sine dager på en mye tristere måte. Sikkert en fin fillerye og, for damen som lager dem har god smak. Men skjebnen blir en annen. Dynetrekket skal få eksponert alle sine morsomme blomster og deilige farger i Luddeklær! Spørsmålet er: hva skal vi sy?

4 kommentarer:

Anonym sa...

kjenner flere plagg som har endt som Filleryer. Tanta mi ville stolt vise meg sine gravidplagg fra 1983 og 1986- de var laget om til filleryer.
Godt at noen blir sydd om til kjoler, bukser og andre barneplagg.

Anonym sa...

Jeg snakket med en dame i helgen, som joda hun hadde masse fint sengetøy fra 70 tallet, men det kunne jeg ikke få for hun drev og lagde filleryer.... det stakk i hjertet mitt!

Anonym sa...

Hallo!? Vi har da nok stoff til å gjøre en god byttehandel!

Luddeklær sa...

Filleryer er helt klart Luddeklærs værste fiende. Vi har mang en gang kommet for sent! På min mors loft ligger det bl.a.en sekk med oppklipte 70-tallsvidunderligheter etter de som eide huset før henne.Jeg grein!

Men, det går an å inngå avtaler med disse gærningene med saks. Vi får blandt annet gå og plukke ut skatter på vevstova til Helgeseter, så kan jo de få ting av oss som vi ikke får brukt!

Oppmoder ellers Luddeskaren om å støtte Redd et Laken-aksjonen vår. Se på venstre kolonne av bloggen.