onsdag 20. februar 2008

Fornøyd kunde


Her ser dere Ebba Anny i lilla eplesmekke fra Stines symaskin. Se hvordan ranglen matcher helt perfekt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

ja=) kjenner meg igjen. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene vi hobbyglade småbarnsmødre.

Anonym sa...

He he, vi har selvsagt et utvalg leker som passer til de ulike antrekkene. Neiiidaaa.

Anonym sa...

Smekkehistorie fra gamle dager:
Året er 1978, jeg har to døtre på 1 og 2 år. Det var stort behov for smekker. Økonomien var ikke rungende, så det var å bruke det man hadde i huset. Av en eller annen grunn (!) hadde jeg et godt frottehåndkle med blå striper med teksten : Helsevesen.
Det var et poeng å bruke stoffet maksimalet, og jeg klippet 8 smekker og sydde knyting med skråbånd. I kjent stil satt jeg med symaskina ved kjøkkenbordet, jentene i hver sin tripp-trapp-stol. ( Det var søndag, den årlige NRK-innsamlingsdagen. Jeg hadde alltid sydag den dagen.)De var utålmodige på resultatet, så jeg måtte kle på dem smekkene etter hvert som de ble ferdige. Når jeg var halvveis, hadde jeg tid til å se opp på mine to håpefulle. Og hva så jeg? Tove satt så prektig med merkelappen HELSE på brystet. Åsta litt yngre og urolig, fikk navnet: VESEN.
Jeg sier at de var mine "håpefulle". Jeg hadde håp om at de skulle få glede i håndarbeid,- og det viser seg å bli sannhet. Jeg har alltid ment at å skape noe er godt for hjertet. Den beste hobby. Og billig.

Anonym sa...

he he he he
utrolig bra historie, hilde!

Anonym sa...

så utrolig fin historie=) ble glad av å lese den. Ja, det skapende mennesket er mitt favoritt Vesen. Hehe. og så kan man si at skaping er godt for Helsen.

Anonym sa...

Hei!
Hvorfor har ikke noen tatt vare på den ´fine´ smekken?
eller i det minste tatt et bilde? man burde tatt bilde av sine rare søte små. Sånn som da det luddetvillingene gledet seg slik til tante sin bursdag og mor lot dem kle på seg selv. Anny hadde to kjoler utenpå hverandre og Mathea hadde tre...
De var veldig fine, veldig stolte og ganske varme etterhvert.

Anonym sa...

Til "Vesen".
Den gangen kostet det ca kr 2,40 pr bilde å kopiere. Så man tok stort sett bilder i større samenheng, og ikke med "hvedagssmekke" på.
Heldigvis har dette forandret seg og man kan ta bilder i fleng. Men husk på å kopiere på en CD!