mandag 25. februar 2008

Franske Luddeklær!


Endelig har vi kommet i gang i Frankrike også! Denne nydelige kjolen har Jenny sydd, hun har stoffene fra Norge. Det brunblomstrete sengetøyet kommer fra hytta hennes i Hardanger, knappene er i skinn og er fra Jennys Luddemamma. Var det ikke bare überkult med aplikasjonen sånn nede på siden?! Nå ble jeg inspirert!

LuddeTove

17 kommentarer:

Anonym sa...

lykke til med frankrike jenny & de norske luddejentene. Spennende!

Eva sa...

Nok en nydelig forklekjole. Veldig ren og pen. Jeg skulle gjerne lært meg å sy sånne selv. Jeg har liksom alt som skal til: symaskin, tråd og en mor som er sydame. Dessverre stemmer ikke kjemien mellom symaskinen og meg. Selv om jeg prøver gang på gang. Det blir bare masse floker på stoffet og sinnarynker i panna. Jeg er visst mer på lag med pinner, jeg.

Ü

Anonym sa...

Veldig vellykket!

Anonym sa...

Forresten, til Eva: det var så morsomt det du skrev på bloggen din omm Eva syersken!

Anonym sa...

Eh, om, ikke omm. Blir så flau når jeg skriver sånne feil at jeg bare må rette det opp etterpå.

Anonym sa...

Hurra! Nydelig Jenny.
Nå gleder jeg meg til å se mer av det fantastiske du tryller sammen nede i Frankrike.

Anonym sa...

For en fantastisk kjole! ^^
finnes den i størrelse 15 år?

Anonym sa...

Tenk at også ungdommen er blitt luddefrelst! En ennen form for merkebevissthet, spør du meg. Du hadde vært kjempestilig i en slik kjole, Agnes. Men jeg tror den blir litt uanstendig bakfra.

Luddeklær sa...

Ikke enig at den er uanstendig bakfra. hun skal da ikke gå i bare strømpebuksa! Liten kjole eller bukse må til. Vi må nok se det an om vi begynner å produsere for voksne også. Det går så mye stoff da, dessuten har vi ikke kapasitet akkurat nå. Vi syr jo til Svalbard også nå.

Jenny kommer til å selge i Frankrike, men hvordan Luddeklær uttales... det uttales vel Luddeklær? Bare med aksent?

Anonym sa...

Jeg har sydd en forklekjole til Agnes! Det er så langt bare en prototyp som må justeres en del, og så skal den utstyres med sånn som kidsa liker - lomme til iPod, mobil og løpesedler fra Natur og Ungdom. Den blir veldig fin over de superkorte kjolene Agnes bruker.

Anonym sa...

Jeg tror en skikkelig vid forklekjole kunne vært superkuul over en gravid mage. Jeg savner mammaklær som riktig framhever magen uten at man trenger å gå i åletrange klær. Hvem tar utfordringen?

Anonym sa...

Vi tar utfordringen!

Vi har tenkt på det en stund, og har fått forespørsler fra to butikker om vi kan designe og selge mammaklærforklekjoler.Det hadde vært virkelig morsomt å prøve.
Så får vi se om noen vil betale prisen;)

Anonym sa...

oioi, det skal jeg prøve på en gang..! :D
lekker kjole, jenny!!

jeanne sa...

På fransk, Luddeklære vil bli uttalet "luddeclaire"...
and i'm sure this will be a great success !
i'm going to talk about it to my friends and relatives, in France, who, i'm sure would be very happy to dicover ths new collection of great clothes !
But please, let me know where they can buy / find Luddeklær clothes...

Anonym sa...

Luddekleer, altså på Norskfransk

Luddeklær sa...

www.engulknapp.no Is where you can buy Luudeklær, even in France;)

But let's hope Jenny finds an exclusive shop in Paris aswell!

Anonym sa...

If you want Luddekleer in France, visit La Grave. Bring skies and camera. You wont regret!