mandag 4. februar 2008

Gutteforkle 1912 - ny modell


Gutteforkle 1912 er vår nyeste modell. Vi er glade for endelig å ha kommet på banen med et forkle for gutt! Vi håper den blir tatt like godt imot som forklekjolen. Gutteforkle 1912 er sydd smalere enn forklekjolen, men med det samme fine krysset bak. Dette forkleet er i størrelse 2-4 år, men vi har også mindre størrelser. Hvis du vil sikre deg et sliktforkle, kan du ta kontakt med oss på mail, for modellen er ikke lagt ut i butikk ennå.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er en gave til alle gutter som liker å pynte seg. Det er jo så mye finere enn svarte brune og mørkeblå vester man får kjøpt.
Hurra for "gutteforkle 1912"

Den kan jo være praktisk for alle barn enten de er gutt eller jente, særlig hvis man er en reser på kryping. Kryping og kjoler kan jo være litt upraktisk.

Jeg gleder meg til å se mer av dette.

Hva med en søskenkombinasjoner med forklekjole og gutteforkle 1912 som hører til hverandre?

Anonym sa...

Hvordan ser den ut på forsiden?

Anonym sa...

liker også tanken om søsken-matcing

Vil også se fremsiden:)

kjempefin vest!

Anonym sa...

Den er visst litt blyg forfra, foreløpig. Jeg skal legge ut skikkelig bilde snart! Vi har mange forklekjoler som vil være nydelige sammen med denne guttevesten for søsken. Dessuten er det ingenting i veien for at jenter kan bruke disse vestene. Egentlig er det smak og behag hvor vide både forklekjolene og vestene skal være både for jente og gutt! Gutten på bildet har Luddesnekkerbukse under vesten. Det ble veldig fint.