torsdag 28. februar 2008

Luddeklær i Brasil


Tittei! Her er lille Ada i Luddeklærs fantastiske kosebukse og med Luddesommerkjole på. Jeg kan kjenne solen på huden og salthavslukten om jeg lukker øynene! Vi har spist hummer på en nydelig restaurant i Tabatinga, Brasil. Luddebuksene i bomull er så fine om sommeren da de er luftige og tynne - mens de samtidig beskytter litt mot solen - og mot asfalten for de som krabber. Det blir nok produsert fler bukser når sommeren nærmer seg. Denne kjolen og buksen var de første Luddeplaggene LuddeThale lagde. De er fra Adas Luddeoldemors sengetøy, og kjolen har noen av verdens vakreste knapper - blått glass med gullkant!
Hvordan ser dine mest fantastiske knapper ut? C:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Knapper,ja.
Da jeg var i min største sømproduksjonsalder var jeg alltid på jakt etter knapper. Fant jeg en gammeldags landhandel gikk jeg inn. " Har dere knapper?". Nei, var som oftes svaret. Da måtte jeg spørre en gang til. Og "Jo, jeg da noe gammelt her i denne skoesken". En gang kom jeg over flere hundre små svarte knapper som det sto "for gentlemen" rundt kanten. Det ble min favoritt. Ellers fikk jeg også tak i metallknapper som var trukket med hvitt stoff,- slik de brukte til undertøy i riktig gamle dager. Jeg håper at det finnes noe igjen, hvis jeg bare leter lenge nok.

Luddeklær sa...

Nok en gang: Ada er bare utrolig søt!