søndag 3. februar 2008

Null hull er kjedelig.


Det rosa blomstrete stoffet var egentlig på veg i søpla. Jeg hadde bare en bitteliten bit, og det var dessuten et hull i det. Men ikke hiv ting med hull i! Bare klipp rundt!
Da kjolen var ferdig oppdaget jeg at også det rutete stoffet hadde et hull. Flaks for meg hadde jeg ikke kastet det blomstrete stoffet, og slik fikk kjolen en søt liten applikasjon. Mer som en skjønnhetsflekk å regne.
LuddeTove

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååå den var jo kjempe skjønn Tove!! Virkelig en fin kjole til sommaren.

Anonym sa...

Dette er en av de aller fineste kjolene jeg har sett!

Anonym sa...

Eg tar meg av kommentarane på nynorsk: Eg trur rosa og orange er ein sikker vinnarkombinasjon i framtida! Denne kjolen var verkjeleg nydeleg!!

Anonym sa...

Hull i taket er dumt. Hull i strømpene likedan. Hull i Levis-buksa var tøft på 90-tallet. Men hull i Luddeklær er bare sjarmerende, de kan fremheves med en innrammende søm eller dekoreres som du har gjort. Det beste er at hullet har sin historie som kan fortelles! Lenge leve historien!

Anonym sa...

Da jeg var 7år (i 1984)skulle jeg være med mamma på konsert. Jeg fikk lov til å pynte meg selv, og tok på meg det fineste jeg hadde, rød bukse og rosa genser. Mamma ble helt forferdet og prøvde med alle sine pedagogiske knep og få meg til å skjønne hvorfor dette ikke gikk an, selv om en mor aldri kan si (direkte) til sitt barn at du er stygg. Jeg var fast bestemt på at Jo, rosa er fint og rødt er fint , derfor er det dobbelt så fint sammen! Jeg gikk til min far og spurte om han synes jeg var fin: "Joda, du er kjempefin!" "HA, der ser du mamma, pappa synes jeg er kjempefin! Du tar helt klart feil!" Jeg var helt klart foran min tid....

Anonym sa...

Da jeg hadde fargelære på husflidsskolen lærte vi om hvilke farger som passet sammen. SÅ DET SÅ. At mine barn ikke har skjønt dette er en stor skuffelse i livet mitt.
Men jeg har lært å tenke positivt. Tror nok ikke at Luddeklær hadde blitt fænsy nok med mine fargekombinasjoner.
(P.S. Du har nå alltid vært pappajente D.S.)

Anonym sa...

Noen plagg går det bare ikke an å skille seg fra, særlig ikke hvis småjentene mine protesterer... Så nå skal jentene mine få ha den, og når den blir for liten skal Ebba Anny få arve den. Men denne kjolen har lært meg mye, blandt annet om knapper. Så nå skal det bli mye lekre kjoler fram mot sommeren!