tirsdag 11. mars 2008

Strandliv i Alpene

Apropos frotté, så har jeg gravd fram disse stoffene. Det hvite og oransje kjøpte luddemamma i Polen på sekstitallet. Det er utstyrt med ferdig omriss til en damejakke som aldri ble sydd. Det grønne og rosa lå i luddefarmors skuff i sommerhuset i Hardanger. Sant å si er jeg litt usikker på hva det har vært: strandskjørt eller gardin? Spørsmålet er hva skal det bli nå?
5 kommentarer:

Anonym sa...

Hva med en luddebukse med oransje deilige posete bein for en liten luddeturist?

Anonym sa...

Jeg synes sommerkjoler i frotté for småjenter roper sol, sommer, varme, saft og vann.

Men kan hende dere rett og slett må utvide repertoaret? Hva med noen fine t-skjorter med krage, sånne som jeg husker fra min barndom? Eller en hel frottédress?

Og solhatter i frotté. Mmmm.

Og siden det snart er sommer: små bukser med strikk midt på låret som matcher forklekjolene.

Eva sa...

Jeg har noen flotte barnekjoler med krage som mamma sydde til meg da jeg var liten og søt på søttitallet. Bruker dem på veslejenta nå, og får alltid kommentarer. Skal sende bilde av dem så snart kamera er tilbake fra reparasjon. Kanskje noe å utvide butikken med?

Forøvrig vil jeg gjerne stå øverst på listen dersom dere skulle bestemme dere for å starte syskole. Ü

Luddeklær sa...

Gry: Kortbukser kommer! Kortbuksene er allerede utarbeidet, de var noe av det første vi sydde i sommeren 2007, og blir helt perfekt sammen med bl.a. putekjolen som også kommer til sommeren. Gled dere!

Eva: Sykurs kan det vel bli en ordnings med, men det må bli når vi får litt bedre tid, for nå har vi det alt for travelt.
Send gjerne bilder! Det blir kjekt å legge ut på bloggen også!

Dr. Gill sa...

Nydelige stoffer! Hva med en selebukse med korte ben - a la 60-tidlig 70-tall...?