søndag 2. mars 2008

Uti vår hage der vokser forkler


Det henger små piker på trærne og venter på navnelapper slik at du kan hoppe ned og leke i solen på det grønne gresset. For grønt er det faktisk! Våren kommer i orange og blått. Jeg skulle ønske jeg kunne latt forklerne henge på treet mitt.

Grå småblomstete bomull og lilla kreppfor med hvite knapper: ca2,5-4år. Orange/lyseblå blomster og lyseblått for med fantastiske store tinnknapper: ca2-3år. Blomstrende blått putetrekk/nydelig vårfrisk turkis med brune store knapper & rosa putetrekk/deilig rosafarget for med jålete hvite/gull-knapper: ca6mnd - 2år


3 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige kjoler!!!!

Anonym sa...

Takk!! :D

Anonym sa...

Jeg har sett og sett på disse friske, lyse, nydelise kjolene. De er fine på greiner, men sikkert mye finere på barn. Håper jeg får se det.