onsdag 9. april 2008

Luddenett


Endelig har vi kommet i gang med nettene våre! Dere har nok fått med dere det hotteste hotte for tiden, nemlig handlenett! Nå er det ut å be om pose i butikken, man skal ha med seg nett selv, og det bør jo helst være et kult et. Vi har derfor gleden av å introdusere Luddeklærs handlenett for miljøbevisste mammaer og pappaer! De kommer snart, på http://www.engulknapp.no/ .

10 kommentarer:

Anonym sa...

Og handlenettet i XXL-størrelse er perfekt for å ta med klær til/fra barnehagen! - spesielt når man har klær for to eller tre! ;-)

Dr. Gill sa...

Handlenett kan man aldri få nok av. Kjekt å ha i flere størrelser!

Anonym sa...

Forskjellige størrelser må det være, og det blir det. De helt store, vide, kan brukes til "hentebag" når man trenger å flytte skifteklær til og fra barnehagen. Personlig bruker jeg dem på lørdagshandel. Da kan jeg fylle med uante mengder tunge varer,- så tungt som jeg bare greier å løfte. Tøynett er utrolig sterke.
Utfordringen er å ha en knagg i nærheten av bilnøkkelen slik at nettet blir med når man drar på jobb.

Anonym sa...

pris? da vet jeg om jeg har råd til to eller åtte. hehe

Gryda sa...

Jeg husker godt handlenettene (nett? det er da en tøypose) fra min barndom, der sto det "anti plastik" (I kors, slik at samme a ble brukt i begge ord. Var det tante hilde alias luddemor hilde eller mor marit som lagde dem tro?

Anonym sa...

Det var nok meg, Hilde, som sto for den saken. Jula 1974 lagde jeg 14 stoff"nett" til gaver. Jeg har faktisk bilde av det juleverkstedet. Bare vent, så skal det komme på bloggen. Jeg har fått nettet til min mor nå, det har vært i bruk i over 30 år! Det beviser at et stoffnett er en god investering.
Om nett: I gamle dager ( ca 40 år siden ) fantes det handlevesker som var nett. Det var før plastbæreposene var oppfunnet. Nettene hadde solide hanker, men selve "rommet" så ut som fiskegarn. Når "fiskegarnene" gikk av moten, var begrepet "nett" etablert.

mali-mo sa...

Flott nett, og de ballene under har jeg tro på! Stilige! (Og smart reste utnyttelse!)Skal se etter på knappen. God helg!

Anonym sa...

lurer fremdeles på pris...


veldig ivrig på å få ferdig gaveideer til jul; hehe. Dette er jo noe for den som har alt- nett til shopping, barnehage eller hobbyartikler

Luddeklær sa...

Prisen er ennå ikke helt avklart, men det kommer til å komme tre varianter av nettene. Dette du ser her er handlenett, uforet, så lite at man kan brette det sammen og ha det i veska eller lomma. Videre kommer det forede vesker med stropp, og til slutt store hentenett som fungerer perfekt til barnehagen, strandtur eller til helgehandel.

De blir priset etter hvor dyre de er å lage (hvor mye stoff som går med, med eller uten for, lommer osv.)

Skal ikke ta lang tid før jeg har prisene klare.

Hilsen LuddeTove

Anonym sa...

....å, vi hadde slikt sengesett når jeg var liten...lykke...

Hilsen
1970-modellen Ingeborg :-D