søndag 6. april 2008

Når det sludder og regner i vinter-/vår-Oslo må forklerne komme ned fra trærne...
Det øverste og nederste er i frotte!Det grønne stoffet (som jeg forøvrig er helt pladask forelsket i) var en ubrukt stoffrest en venninne fant hos "svigerbestemoren sin". Det lilla var et lekkert dynetrekk, det blå/turkisrutete kreppforet var en lite brukt lakenpose. Jeg bruker sjelden rosa, men det rosafargede foret på den grønne og orange kjolen liker jeg utrolig godt.De er alle fire i str ca 8-24mnd =)

5 kommentarer:

Anonym sa...

SUKK!
Mange fine og varierte kjoler. Utrolig hvor mye variasjon det går an på same mønster. Her er det noe for enhver smak.

Luddeklær sa...

Takk, takk!! =)

Gryda sa...

Frottékjolen var jo utrolig raff, da. Kjenner igjen stoffet! Jeg har tusket til meg noen restefliser av det fra min mor - sånn ca 8x13 cm og deromkring. Ikke akkurat nok til kjole, men til en liten rund applikasjon, kanskje?

Gryda sa...

Ja, alle var nå raffe, men jeg mente spesielt den nederste frottekjolen;)

Anonym sa...

Til Gry:
Jeg sydde badekåpe til din mor det året du var født. Jeg håper virkelig at den, kåpen, lever enda. Samme stoff som den du synes er så fin, bare i gult.
Moralen er : ikke kast stoff eller fine klær. Jeg har mange Marimekkokjoler fra 60-tallet. Ble kjent med ei finsk jente på en speiderleir. Jeg besøkte henne, og hun skaffet meg "billig" stoff. Den tiden hadde vi russekjoler. Min var i rødt Marimekkostoff, selvsydd, så klart. Men den er så fin at jeg ikke kan klippe den i stykker, Venter på at barnebarna skal bli stor nok!