onsdag 9. april 2008

Ny Luddedesign


Dette er det nyeste nye i Luddeverden. Motorikkballene er utarbeidet av en Luddebestemor, og de er gode motorikktrenere for små og store barn. De er akkurat så store at et lite barn klarer å gripe dem. Dessuten spretter de ikke, så barnet får litt tid på seg til å gripe. Ballene vokser med barna, og de er perfekte for sjonglering. Det sies at om man øver i ett i 2 timer, skal det være mulig å lære seg å sjonglere på en kveld! (Dette har vi ikke prøvd selv, bare beundret en flink Luddebestefar som kan gjøre de utroligste triks med en slik ball...)

Bonuset er selvfølgelig at de er så fine at det aldri vil se rotete ut når de ligger fremme. Ha dem i en skål på bordet, eller til pynt i bokhylla!

Kommer på http://www.engulknapp.no/ så snart Thea får lagt dem ut.

8 kommentarer:

Dr. Gill sa...

Så smart! Sikker på at de blir populære!

Anonym sa...

Så utrolig fine!!

Gryda sa...

Veldig fine. Jeg kastet akkurat mine tre sjonglørballer, fordi de var blitt litt fillete (mer av tidens tann enn av flittig bruk, dessverre). Kanskje jeg rett og slett må skaffe meg nye, som Lillepus og jeg kan sloss om? Og ja, man kan lære seg å sjonglere på en kveld. Jeg fant en billedserie med instruksjoner på nettet for noen år siden. Den første timen brukte jeg bare på å kaste én ball fra én hånd til en annen, for å lære å "føle" buen ballen gikk i. Når ballen er i øverste posisjon i buen (før den går nedover igjen), er det akkurat som den stopper litt opp. Det er da du skal kaste neste ball....

Anonym sa...

Lillepus skal få en av meg neste gang vi treffes, MEN JEG KOMMER IKKE TIL Å FORTELLE DEG HVORDAN DE BLIR SYDD. Du er jo blitt så flink til å sy selv, etter hvert.
Ellers gleder jeg meg til å se deg sjonglere.

Gryda sa...

Hehe

Thea sa...

Vilka häftiga! Jättefina och vilken bra idé!

Luddeklær sa...

Så kult! Vår svenske heltinne har funnet oss!

Vi digger det du gjør Thea - og oppfordrer herved alle til å gå inn på Thea sin blogg.

Prinser og Prinsesser v/ Irene Brenna sa...

Så morsomme klær og annet!