tirsdag 8. april 2008

Putekjolen kommer!
Her ser dere sommerens hit - putekjolen fra Luddeklær.Den hvite kjolen er sydd av et putetrekk vi kjøpte på Miks Marked i Danmark i 2007. For min del var det akkurat dette putetrekket som gjorde at jeg fikk troen på Luddeklær-konseptet. Kjolene er helt geniale, de kan brukes som kjoler for de små, tunika for de større, og topp for mammaen! Det hvite/grønne mønsteret er bare så nydelig! Den grønne fargen er min yndlingsfarge for tiden. Det røde mønsteret er et norskt putetrekk, de er mindre enn de danske - ergo mindre kjole. Men siden vi ikke akkurat har plenty av danske putetrekk, kommer vi til å sy putekjolen av andre stoffer også.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hadde vært kjekt å se hvordan kjolen ser ut på "levende modell".

Anonym sa...

Ja - kom igjen å legg ut bilde!! Gleder meg til å se den live i helgen!

Luddeklær sa...

Modellene har lagt seg nå. Vi får leke sommer i morgen;)

mali-mo sa...

Så kjekt, det er vel en opprinneligludde dette da kanskje?! Fine kjoler!

Eva sa...

de er kjempesøte disse også. Så fine at jeg måtte stjele med meg et gammelt putetrekk fra mamma sist jeg var på besøk....

Igjen har entusiasmen tatt overhånd, og jeg har glemt at jeg ikke kan sy.

Luddeklær sa...

Vet dere, denne er nydelig på og helt perfekt til de varmeste dagene da den er kjempeluftig! Men min modell var litt lite samarbeidsvillig og ville kun sitte på gulvet med ryggen til og leke med lite fotografivennlige leker...men skal likevel legge det ut, det er dog fra det var litt kaldere i været.
Neste bilde med putekjole må være fra en solskinnsdag ;)