lørdag 26. april 2008

Tre forklekjolerKjolen med ugler på var en slik sovekjolepose med stropper. Det var en gutt som sov i den for 33 år siden. ( Jeg liker egentlig ganske godt å hoppe i sengen jeg)

6 kommentarer:

mali-mo sa...

Knallfine kjoler! Falt hely for uglene, den var kjempenostalgisk, min bror hadde akkurat make sove-fengsel-drakt da han var liten. Så fin! Min bror (31 år) var nok så vilter at posen var hyppig i bruk. Den ble totalt utslitt og endte sine dager som sutteklut...Takk for gjensynet!

Hvilken str er den i forresten?

Anonym sa...

Takk mali-mo!

Kjolen er kjole for et barn på 4 mnd-1 år og tunika på en liten 2-åring.

Jeg har uglestoff til enda en kjole, men det blir en redesign av toppen på "fengselskjoleposen" som allerede er en kjole. Jeg skal bare sy den fint opp, den blir nok litt rar og vid, men mye går når det ligger en god historie bak;)

Eva sa...

Haha. Jeg sov i akkurat sånn pose! Jeg lurer faktisk på om både storebror og storesøster sov i den samme. Hvertfall gjorde niesen min det. Og til slutt Frida Olette. Men det var ikke så lenge, for hun klarte selvsagt å bryte seg ut av den slik at hun kunne fortsette hoppinga og klatringa si.

akk, nostalgi.

Astrid sa...

Var innom Mint i Bergen og så disse i dag. Som de andre kommentarene over, gjenkjente jeg ugleposen. Hyggelig gjensyn!

Kjempeflotte ting dere lager :-)

Anonym sa...

Takk Astrid!
Vi elsker skryt, HURRA for deg!

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra