fredag 20. juni 2008

Luddeklær på vei til knappesying

5 kommentarer:

mali-mo sa...

Hei Ludde Thale. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Må straks frata deg alle illusjoner om at jeg lever i et ferdig oppusset hus, for det stemmer nok absolutt ikke ;) Men litt etterhvert så skjer det ting..og omen 10-15 år er vi nok i mål :)

Og så:
ER DETTE MITT LIVS KJÆRLIGHET???? JON BLUND????

Jeg elsket dette barne tv innslaget da jeg var liten. Og da mener jeg ELSKET sånn at jeg ville bli en dukke og være bestevenn og medhjelper til Jon BLund. Egentlig kunne jeg vel godt tenkt meg det iblant fremdeles. Tenk så kjekt å dra rundt og spre det gode budskap om likhet og vennskap til alle barn i alle land og bare møte smil og glede ;) Hehe.

Bildet var litt mørkt så jeg fikk ikke sett det ordentlig. Men er det JB? Og str på kjolen???

Anonym sa...

Hei MaliMo

Jo, det er definitivt en Jon Blund;) Vi skal legge ut lysere bilde når den er helt ferdig. Stoffet inni er brunt med firkløvere og sommerfugler.
Størrelsen er ca 6 mnd til 2 år.

Vi har planer om å fullføre serien om Jon Blund.( 6 ulike varianter) Kanskje neste blir et hakk større.

LuddeKristine

Retro Elephant sa...

Superfina! :) Älskar klövertyget!

Anonym sa...

Takk!:)
Ja, det er et deilig og inspirerende stoff!

mali-mo sa...

Gleder meg og venter i spenning!