mandag 9. juni 2008

Min yndlingKnip en stilk av mormors pelargonia, sett den i et glass med vann og vent på nye røtter! Plant den i en gammel leirkrukke og la romantikken blomstre, bokstavelig talt.

Pelargoniaen var fattigfolkets blomst, enhver fattiglus kunne knipe seg en stikling og sette den i en blikkboks med jord.

Jakken er en helt ny modell, men i god gammel luddestil sydd av en knepen stoffrest.

Stine

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å denne er utrolig kul!!

Gryda sa...

Veldig fin jakke med morsom vri. Og takk for fin informasjon om pelargonia, i hagen min har jeg både vanlig og slyng(el)! Heter den også geranium, tro, eller er det en helt annen plante? Jeg husker min bestemor hadde duftgeranium inne, den luktet kattepiss!

Anonym sa...

Jeg tror nok at pelargonia og geranium er det samme, men mine kunnskaper er nok mest praktiske og minst linguistiske. Takk for informasjonen om kattepiss. Da trenger jeg ikke lete etter de som dufter lenger. Ellers vet jeg at de aller gjeveste visstnok heter Mårbacka-pelargonia, etter Selma Lagerløf. De er lyserosa og lukter kanskje kattepiss.