fredag 13. juni 2008

Rasmus, kom ut og lek!!!!!!!!!!!


Den klamrer seg fast i termometeret, men Rasmus sin overall er ikke redd for litt kaldere vær - perfekt som kosebukse eller overtrekksbukse. Den er lagd av et dyetrekk, en stoffrest og en duk!
Noen herlige treknappene skal mamma'n til Rasmus sy på selv så den passer perfekt. Buksen vil nok passe til Rasmus leeenge - om mamma flytter på knappene etterhvert! Det er godt bruk av miljø og penger, det!

12 kommentarer:

Retro Elephant sa...

Snygga hängselbyxor! Jag syr mina kläder nog mest i vintage tyger men ibland använder jag också nya :)

Luddeklær sa...

Så bra!! Takk! =D

heddax sa...

Buksa er fantastisk! Vi gleder oss til å se den på Rasmus!

Luddeklær sa...

Det gjør vi også! =D

Retro Elephant sa...

Den söta elefanten fann jag faktisk i en second hand butik. Jag brukar också frestas att köpa nya tyger, vilket jag försöker undvika, men det kan vara så svårt ibland att hitta vintage tyger.

Luddeklær sa...

Ja...det er mye jobb å finne vintage stoffer......tar mye tid å finne godbitene og faktisk en del penger også, noe man egentlig ikke tror....de kan ta ganske stive priser om man er uheldig på loppis og spesielt i bruktbutikker...og ofte er det mye man ikke kan bruke likevel. Men det er verdt det for naturen sin skyld og ikke minst å redde helt sinnsykt kule mønster og farger! Tenk på hvor mye stoff som går til gjenbruk fordi folk har begynt å sy vintage! Men selvfølgelig må en kunne sy med nytt også ;)(ikke li LuddeK da, men ellers ;)

Anonym sa...

Var på "Nordmøres største loppemarked" i går. Sto i kø før det åpnet og kom først til avdeling for sengetøy. Angrer på at jeg ikke kjøpte mer:: Men det var helt kaotisk med tusenvis med mennesker. Jeg måtte gi opp å komme meg til andre avdelinger.
Og nå er det sikkert et år til neste gang.
Så nå driver jeg og syr noen fine handlenett med grønne lønneblader.

Luddeklær sa...

Det er bra at loppemarkedene er så populære, da! Men hardt når man ser skattene bli revet vekk foran øynene sine..! hehe
Men du fikk tydeligvis tak i noe stoff likevel? Grønne handlenett med lønenblader hørtes najs ut!

Thale

mali-mo sa...

Nydelig Rasmusbukse!

Anonym sa...

Ja, skikkelig søt!

Luddeklær sa...

Takk takk!!

Luddeklær sa...

Takk takk!!