fredag 27. juni 2008

SommerflørtDenne forklekjolen er noe av det mykeste og letteste vi har prestert i Luddeklær! Den en laget av gamle dynetrekk fra 70-tallet, dynetrekk vi har klippet så mye av at det nå bare er strimler igjen.

7 kommentarer:

mali-mo sa...

Ludde: takk for svar og koselig hilsen inne hos meg. Ang. mali-mo butikken så venter jeg på en råvareleveranse fre England via Danmark som trekker ut i tid....men det blir!

Kristine: Takk for svar! Vil om mulig gjerne få bestille en sånn Luddekjole i Jon Blund stoff, str 2-3 år, finnes det? Jeg bor i Bergen :)

Anonym sa...

Du skal være den første som får beskjed når vi laget har en Jon Blund kjole i str 2-3 år;)

mali-mo sa...

Kjempeflott. Jeg forsøkte å sende en mail til deg (Kristine), men fikk den i retur. Siden jeg ikke er noe spesielt og enestående datageni (heehe) så forstod jeg ikke hvorfor. Men vil GJERNE kjøpe kjole. VEEEELDIG gjerne. ;) Og blir en lykkelig jente dersom det tikker inn en beskjed om at dere har en til salgs. Jeg bor forresten i Bergen og det var her den skulle produseres?

Anonym sa...

Hei Malimor!

Hmm, rart. skal sjekke mailsystemet.

Send gjerne en mail til Kristineludvigsen@yahoo.com

JON er snart DIN.

Jo, jeg pleier å lage luddeklærne i Bergen, men denne har jeg tekt å lage i Molde.

Jeg skal fortelle deg mer om Jon Blundstoffet senere;)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Såååååå masse flott dere lager !! imponert :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Såååååå masse flott dere lager !! imponert :)

Luddeklær sa...

Takk!! =)