tirsdag 5. august 2008

Herr HenteveskeDette er vår fantastiske henteveske, perfekt for barnehagedresser og støvler. Den egner seg også veldig godt som strandveske. En fornøyd kunde opplyser dessuten at hun bruker den til helgehandelen, og da får hun plass til alt! Den blomstrete vesken er sydd av en gammel gardin som vi har fått av en sykepleier. Den gule er en "camping-veske", sydd av en gardin som tidligere hang i en campingvogn, foret er sydd av sengetøyet de også hadde i vogna. Mucho retro.

6 kommentarer:

Anonym sa...

hva vil dere si er den største forskjellen på hentevesken og skuldervesken?

Luddeklær sa...

Hentevesken er mye større. Skuldervesken er den klassiske størrelsen der man får plass til en perm og et penal. Men den er også veldig fin til handling, spesielt hvis man går, for da kan man avlaste med lang reim.

Anonym sa...

men hva med luddenettet=) ? hva særtegner det?

Luddeklær sa...

Tja, en liten korreksjon: Luddenettet er sydd uten for og med to hanker. Det har tynt og solid stoff sånn at det kan tåle mye, men samtidig ta liten plass i veske eller lomme.

Luddeveska er en skulderveske med en lang reim. De fleste er foret, men det kommer litt an på. De som ikke er fora er litt billigere naturlig nok.

Hentenettet er et veldig solid nett, kjempestort, og med hanker og for.

Hilsen LuddeTove

Anonym sa...

hvor selges disse nettene og veskene?

Luddeklær sa...

Hvis dere vil kjøpe noe her fra bloggen sender dere bare en mail til oss. Mailadressen finner dere i venstre marg. Kanskje har vi da tingene selv, hvis ikke kan vi formidle videre hvor de er å få kjøpt.