søndag 21. september 2008

Var han sosialist?

13 kommentarer:

mali-mo sa...

Heehe, ja det ville jeg ikke sett helt vekk fra du :) Men det viktigste er at han sprer glede og gode følelser til store og små, dengang som idag, syns jeg!

Jon Blund er kakemenn og julebrus drukket med smalt gammeldags sugerør fra en glassflaske. Trygt under teppet i sofaen, men mamma stullende ute på kjøkkenet. Nedtellingen var igang, verden var god og det var godt å være liten og leve og glede seg ;) Og snart er det jul...

Syns den var nydelig i rødt jeg.Denne var sydd passelig til min lille tulle på snar 2 år, stemmer det? Selger dere den ut fra Mint eller?

Anonym sa...

Hei MaliMO!

Så deilige at du likte kjolen. Den skulle passe helt perfekt til en tulle som snart er to. Send oss bare en mail og kjolen er på vei til deg;)

LuddeKristine

Anonym sa...

Artig å høre på barneminner. Dere kjøper til ungene deres det som dere var opptatt av som barn. Husker dere filmen "Skrekk og gru" der de danset eventyret om Geitekillingene og ulven ? Den syntes mine jenter var fasinerende (les: skummel).

mali-mo sa...

Uhuuu, ja, jeg synes også den var kjempeskummel (FOR skummel...) så den ble jeg aldri helt fortrolig med. Jon derimot...og Colargol.... ;)

Ja, for min del er det nok slik at jeg gjenoppdager noe av gledene og frisker opp minnene fra min egen bardom gjennom å ha fått en datter. Det er jo moro for en småbarnslig mamma! ;)

Hun vet jo ikke hvem Jon Blund er (ennå) men hun lærer nok ;) For hennes del hadde nok lykken vært vel så stor om bildet i fronten var et "bæ lille lam", Postmann Pat, eller en Teletubbie ;)hehee.

Luddekristine: mailer deg jeg ;)

Anonym sa...

Jeg husker geitekillingene og ulven ja, skumle greier.


Angåene Postmann Pat, så hadde vi et dynetrekk fult av røde postbiler. Svarte nervøse katter og og Pat i ulike positurer.

- Den gikk i retur til Fretex for ikke mange dager siden.
Hvis ett av mine barn finner det om 30 år og vil sy bukser og kjoler av det, så kanskje jeg synes de er søte og har litt snål smak.. ;)

Lotta Sultan sa...

oj vilken fin blogg jag sprang på!
länkar till dig från min sida.
massa fint att bli inspirerad av!

Anonym sa...

GRATULERER MED KJEMPEFINT OPPSLAG I DAGENS ALLERS.
3 sider med nydelige bilder både av barn, vokse og klær.
Løp og kjøp!

Anonym sa...

Takk Hilde!

Det var en tre søte sider ja. Vi trodde ikke det skulle komme før om et par uker. Nå skal vi legge ut et par bildeknips fra Allers.

Vi hadde det veldig gøy med fotografen.

mali-mo sa...

Åh! Må kjøpe bladet. Så moro med publisiteten da!

Fikk dere mailen? (Kristine). Har hatt problemer med mail som ike blir sendt fra outlook. Virusprogramtull tror jeg, så m dobbeltsjekke;)

Anonym sa...

Heisann!

Fikk ikke mailen MaliMO. Du kan send den til kristineludvigsen@yahoo.com Du kan også hente kjolen i en av butikkene på bryggen. Jeg kan gi deg bekjed når den er der og hvilken butikk det er. Kjolen mangler knappehull og min maskin streiker på knappehull, så det blir nok etter helgen.

Gryda sa...

Jon Blund var helt klart sosialist, ja. DDR-barneTV på sitt beste, med masse dårlig skjult symbolikk og hentydninger om den snille Jon Blund som lærte barna om rett og galt, og fikk dem til å sove med litt tryllestøv. Sånn sett er det jo en veldig korrekt farge på kjolen, i tillegg til at den er kjempefin!

Anonym sa...

Takk!

mali-mo sa...

Prøver å maile fra hotmail jeg.